Të rinjët e Drobeshit nuk i ndalë as pandemia !

Spread the love

Një grup i të rinjve nga Drobeshi i Vitisë, edhe pse në kohë pandemie kanë gjetur mundësin për pastrimin e dy parë varrezav në këtë lokalitet.

Ata për dy ditë radhazi, kanë pastruar dhe kanë bërë përgatitjen e thurrjes së varrezav të vjetra, të cilat për një kohë të gjatë kishin mbetur thuaj pa përkujdesje në perjashtim, te disa individëve që herë pas here në mënyrë vullnetare ishin munduar ti mirëmbanin ato.

Të befasuar me keta të rinjë, ekipi ynë takoi edhe disa të moshuar qe u sillnin pije dhe të holla për materjalin shpenzues të thurrjes së varrezav.

Ata zotohen se do të përkujdesen jo vetem për varrezat, por edhe për pastrimin e disa hapsirav të fshatit, të cilat kanë nevoj për gjelbrim e jo për mbeturina.ArtLajm

Kjo figurë ka një atribut alt të zbrazët; emri i kartelës për të është 20200426_135910-1-1024x767.jpg
Kjo figurë ka një atribut alt të zbrazët; emri i kartelës për të është 20200426_135910-1-1024x767.jpg


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*