Lajm i mirë nga Vitia

Spread the love
Fotografia e Sefedin Osmani

Sot në Viti janë testuar 13 persona e prej tyre 10 punëtorë shendetësorë.

5 prej tyre ishin nga QMF-Pozheran, 1 në Viti, 2 punëtorë te sektorit privat qê kanë qenë nën mbikqyrjen tonë izolimit si dhe njê vullnetare.

Të gjithë kanë rezultuar negativ e për hir hir të korrektësisë dhe në kordinim me familjen e dr.Rrahim Avdiut, sot është testuar edhe dr. Rrahim Avdiu dhe infermierja që punon me të dhe kanë rezultuar Negativ, njofton drejtoresha e QKMF-së në Viti Vjollca Kadolli. Art lajm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*