FC Vitia Uron Besimtarët Muslimanë

Spread the love
Fotografia e Fc Vitia


Klubi futbollistik Vitia me presidentin e saj Florent Emini, uron besimtarët Musliman me rastin e muajit të shenjt të Ramazanit.

Në urimin e tyre shkruajn :

Të dashur besimtar muslimanë, qytetar Vitias dhe ju Simpatizues tanë , edhe pse në kohë te vështirë per ju e ne, pranoni Urimet më të mira me rastin e muajit të shenjt të Ramazanit .

 Ky muaj, për të gjithë besimtarët myslimanë është simbol i sakrificës, i paqes dhe i përkushtimit ndaj Zotit dhe ndaj njëri-tjetrit.

Zoti ua shpërbleftë sakrificën .

Agjerim të lehtë.

FC Vitia – Presidenti Florent Emini

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*