Bekim Azizi uron besimtarët islam me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit

Spread the love
Bekim Azizi

Të dashur besimtarë islam,nesër fillojmë muajin e shenjtë të Ramazanit ku përmes agjërimit dhe lutjeve shfaqim shpirtin human,tolerancën dhe ndihmën ndaj njëri-tjetrit.
Urime muaji i shenjtë i Ramazanit!
Sinqerisht,
I Juaji
Bekim Azizi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*