Ministria e Shëndetësisë shpallë vatrat e infeksionit me COVID-19 në komunën e Vitisë

Spread the love

Ministria e Shëndetësisë së Republikës së Kosovës, ka marrë vendim që fshatrat: Ramjan, Pozheran, Skifteraj (Gjylekar), Smirë, Goshicë si dhe rruga e UÇK-së në qytetin e Vitisë, të shpallen vatëra të përhapjes së infeksioni me COVID-19. Kjo u bë me dije përmes një shkresë të cilën e ka pranuar komuna e Vitisë dje.

Fotografia e Komuna e Vitisë
Fotografia e Komuna e Vitisë

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*