Kryetari Haliti shpreh ngushëllime familjes Rexhepi !

Spread the love
27.03.2020
Fotografia e Komuna e Vitisë

-Lajmin për ndarjen nga jeta të ish-pjesëtarit të UÇK-së Afrim Rexhepi nga Podgorci i Vitisë, e morrëm me pikëllim të thellë. Ne kishim rastin që të bashkëpunonim me Afrimin edhe gjatë periudhës sa ishte kryetar i Këshillit të fshatit Podgorc. Familjes, gjithë farefisit, bashkëluftëtarëve, bashkëpunëtorëve, si dhe shokëve e gjithë atyre që e njohën Afrimin, u shprehim ngushëllimet më të sinqerta. Të çoftë i lehtë dheu i Kosovës, Afrim.

Viti,27.03.2020 , kryetari i Komunës:Sokol Haliti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*