Kuvendi Komunal i Vitisë unik sa i perket kyçjes

Spread the love

Kuvendi Komunal i Vitisë tregohet unik, kërkon më deklaratë të përbashkët kyçjen e Vitisë në autostradën Prishtinë-Shkup përmes Gërlicës

Kuvendi Komunal i Vitisë ka mbajtur sot një seancë të jashtëzakonshme në të cilën me deklaratë të bashkarisht pa dallim nga subjekti politik kanë kërkuar kyçjen e Komunës së Vitisë në autostradën Prishtinë-Shkup përmes Gërlicës dhe për këtë kërkuan që për këtë kyçje të parashihet edhe ndarja e buxhetit për vitin 2020. Këtë deklaratë e ka mbështetur edhe Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti.KK Viti

Fotografia e Komuna e Vitisë

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*