Hasani akuzon qeverisjen brilante të Sokol Halitit

Spread the love
Fotografia e Bashkim Hasani

Bashkim Hasani ingjinier i njohur Vitias, vazhdimisht ka akuzuar qeverisjen komunale të Vitisë për favoret qe u bënë disa kompanive te lidhura ngusht me kryetarin aktual Sokol Haliti, si dhe për keqpordorimet qe po bëhen në këtë komunë .

Ai madje ka kërkuar takim kokë me kokë, ose takim në media lokale apo qendrore për raportimet e punimev qe siq thotë ai, janë të evidentuara e që në fakt ato në teren as qe kanë filluar .

Hasani dje ne llogarien e tij në facebook, ka bërë edhe nji postim ku me anë te fotografive ka dëshmuar se në ato rrugë nuk është punuar asgjë.

Postimi i tij i plot .

Boll më se është tepruar…

Vlen ta lexojne Smirasit
Sa herë duhet me të kërku takim zyrtar që ju nuk pranoni, e pastaj del në rrugë bashkë me kastën tënde dhe kënd e sheh që qoft edhe per një LIKE e kërcnon dhe duke iu kërkuar të mos jenë në krahun tim.
Nëse ende je duke menduar që duke mos u ballafaquar drejtëperdrejt dhe duke refuzuar që të bisedojmë bashkë për dukurinë e korrupsionit në administratën tuaj, atëherë këtu s’ka gjë tjetër veq se edhe ju jeni pjesë e këtij organizimi, e që mund të konkludojë se prandaj nuk e keni forcën morale me dalë para meje për të diskutuar se qfarë hapash duhet ndërmarrë për me e dërguar këtë qështje përpara që kaq shumë e ka kaplu qeverisjen lokale në komunën ku ju e udhëheqni.
Të kam kërkuar te distancohesh nga të korruptuarit dhe keqperdoruesit e detyres zyrtare…
Të kam kërkuar edhe t’i shkarkosh nga detyra, ngase ju e dini nivelin e keqpërdorimit të detyrës zyrtare (pasiqë se ke bërë këtë hap ndoshta e udhëheq këtë ekip brilant) .Ju i dini që këto dukuri që janë prezente dhe deri sa nuk ndërmerni hapa në këtë drejtim atëhere të qoft përhajr.
Të kam kërkuar edhe ndërprerjen e kontratave të dëmshme që janë në realizim e sipër por nuk veprove.
Po të kërkoj edhe sot takim drejtpërdrejt (Ju kryetar komune bashkë me mua qoft si qytetarë apo edhe si politikan i nivelit të ulët) në cilindo televizion (mund të jetë edhe TV lokale).
Ju asnjeherë nuk keni pranuar takim në zyren tuaj(prandaj edhe sot po ju kërkoj të më pranoni konform kërkesës që bëra sot në zyren tuaj.
Ju, anjëherë nuk guxuat të pranoni debatin (gjithmon me temën”Korrupsioni në pushtetin lokal ”)
Ju filluat edhe të më kercenoni me të pafytyrët në rrjete sociale, porse keni harruar se mua nuk me frenojne këto paturpësi, porse veq sa me kalitin derisa drejtësia të vëhet në vend.
Prandaj , mos harroni se unë s’mund të ju fali keqpërdorimin si më poshtë dhe që do të vazhdoj edhe më të kërkoj llogari ngase keni prek ne” Vakaf” e në këtë rastë është plackit rruga për te vorrazat e fshatit tim, aty ku pushojnë eshtrat e familjarëve dhe të bashkëfshatarëve të mij.
Turp të ju vie për këto vepra makabre.
Institucioni që ju e udhëheqni në vitin 2017 në fshatin tim Smirë e vjedhë :
1. Asfaltimi i Rruges Arif Arifi në fshatin Smirë , L= 78.0 m’ b=3.5 m
2. Rruga e Varrezave GJATESIA L=275.34 m’ DHE GJERËSIA L=5.00 m me rere me nr te prokurimit 657-17-1436-5-2-1
Kjo rrugë te vorrezat e fshatit duhet të ishte e gjërë 5 m dhe me nje mbushje me trashësi 50 cm me zhavor e që do të fillonte prej hyrjes deri te vendi i Rëmjes se Dëshmoreve.
(shih fotot).
Me respekt,
Bashkim Hasani

Fotografia e Bashkim Hasani
Fotografia e Bashkim Hasani
Fotografia e Bashkim Hasani
Fotografia e Bashkim Hasani

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*