Ferizaj: Arrestohet i dyshuari për fajde e shpëlarje parash,

Spread the love

Ferizaj: Arrestohet i dyshuari për fajde e shpëlarje parash,

Pas një pune rreth dy vjeçare, arrestohet i dyshuari për fajde e shpëlarje parash

November 13, 2019

Ferizaj: Arrestohet i dyshuari për fajde e shpëlarje parash,

Policia e Kosovës, konkretisht Njësia për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korru.psionit në Ferizaj, nga Drejtoria e Hetimit të Krimit Ekonomik dhe Korrupsionit, pas një pune intensive hetimore rreth dy vjeçare, me datë 12 nëntor 2019 ka bërë kontrollimin e dy objekteve të banimit si dhe të një lokali afarist, sipas urdhëresës së lëshuar nga gjykata kompetente.

Si rezultat i këtij operacioni policor është arrestuar personi i dyshuar N.B, mashkull shqiptar i Kosovës, nën dyshimin e bazuar për përfshirje në veprat penale “Fajde” dhe “Shpëlarje parash”.

“Gjatë kontrollimit të këtyre lokacioneve, si prova materiale janë konfiskuar para të gatshme në vlerë prej 5000 euro (pesëmijë euro), katër fletëpagesa në vlerë prej 115,203.46 euro (njëqind e pesëdhjetë mijë e dyqind e tre euro), një folder, një laptop, katër fletore, tri fletë-deponime të bankës dhe një kompjuter”, ka bërë të ditur Policia e Kosovës.

Policia thotë se gjërat materiale të cilat janë konfiskuar do të analizohen në hollësi për të sqaruar gjendjen faktike mbi bazën e dyshimeve të ngritura kundrejt të dyshuarit.

I dyshuari është intervistuar në prani të avokatit mbrojtës, dhe pas intervistimit me aktvendim të Prok.urorit të Shtetit nga Proku.roria Speciale, të njëjtit i është shqiptuar masa e ndalimit për 48 orë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*