QKMF në Viti përfundon aktivitetet për muajin tetor

Spread the love

Fotografia e Vjollca Kadolli
Fotografia e Vjollca Kadolli

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Viti përfundoi aktivitetet për muajin tetor-Muaji i ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit.


Gjatê këtij muaji,nên udhêheqjen e trajneres Fatime Bekteshi, janë mbajtur disa ligjërata në komunitet si dhe ligjërata qêndrore në QKMF-Viti, ku ligjëruese ishte dr.Lumnije Byqmeti-Berisha.


Gjithashtu, në bashkpunim me dr.Nazim Dautin-Radiolog, të cilin e falënderojmë për përkrahje vullnetare, është realizuar ultrazëri falas për 23 gra të komunës sonë thot Dr.Vjollca Kadolli-Halili Drejtoreshê e QKMF-së në Viti.

Fotografia e Vjollca Kadolli

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*