Haradinaj mbrohet në heshtje në Hagë, deklarohet pas intervistimit

Spread the love

Ramush Haradinaj

– Kryeministri në dorëheqje Ramush Haradinaj ka përfunduar intervistimin në Gjykatën Speciale, por ka thënë se ka pasur këshilla ligjore që të mbrohet në heshtje.

“Kam pranuar këshillën ligjore që të mos përgjigjem fare në pyetje. Me këtë obligimet ligjore ndaj Gjykatës janë kryer, obligime tjera nuk kam. Kjo është e tëra që mund të them sot. Nuk ka një materie, përmbajtje, se për çka bëhet fjalë dhe këshilla ligjore ka qenë që të mos hyj në diskutime tjera por të mbrohem në heshtje. Nuk e di për çka jam ftuar, për rolin tim në UÇK, por jo diçka konkrete”, ka thënë Haradinaj pasi ka dalë nga Specialja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*