Shpikje shqiptarësh? Ja si t’i shpëtosh radarit të policisë

Spread the love

Shpikje shqiptarësh? Ja si t’i shpëtosh radarit të policisë

MË: 19 QERSHOR 2019 Bota Sot FOTO GALERI

Foto ilustrim

Edhe këtë nuk e kishim parë! Grup viber me mbi 5000 anëtarë dhe kode të veçanta për t’i shpëtuar radarit të policisë. Pikërisht një grup në viber që quhet “Radari” është formuar në Kosovë. Përmes këtij grupi ata njoftojnë për vendet në të cilat ka radarë duke iu mundësuar të tjerëve t’i shpëtojnë këtij “Big brother”.

Grupi në të cilin ata tregojnë se ku ka radarë në çdo orë të ditës numëron mbi 5 mijë anëtarë nga e gjithë Kosova. Por, gjithë anëtarët e këtij grupi duhet të zbatojnë një rregull strikt, që të mund të vazhdojnë të jenë pjesë e “Radarit”.

Atyre u ndalohet që të bëjnë foto dhe biseda jashtë radarit.

Image

FOTO GALERI

Image

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*