Kryetari Bekim Azizi uron Bajramin

Spread the love
Fotografia e PDK Dega Viti

Kryetari i PDK-së në Viti z.Bekim Azizi nepermjet nji mesazhi ka uruar gjith qytetarët e besimit musliman me rastin e festës së fiter bajramit . Në mesazhine tij shkruan :

Të dashur qytetarë të besimit islam të komunës së Vitisë më lejoni që në emrin tim dhe të Degës së PDK-së në Viti të ju uroj festën e Fitër Bajramit me urimet më të mira që paqja,toleranca,respekti dhe solidariteti mes njëri-tjetrit të jenë vlera themelore të shoqëris sonë.
Historikisht këto vlera na kanë mbajtur gjallë dhe të pathyer si komb andaj uroj që edhe kjo festë të na gjejë sa më të bashkuar dhe me sa më shumë dashuri mes njëri-tjetrit.
Urime Festën e Fitër Bajramit,Zoti ua pranoftë agjërimin dhe ua shtoftë të mirat!

I juaji,
z.Bekim Azizi-Kryetar i PDK-së në Viti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*