Haliti uron besimtarët musliman

Spread the love
Fotografia e Komuna e Vitisë

Kryetari i komunës së vitisë Sokol Haliti uron gjithë besimtarët mysliman për Festën e Fitër Bajramit

Të gjithë besimtarëve myslimanë të komunës së Vitisë , u dërgoj urimet më të mira me rastin e Festës së Fitër Bajramit, duke ju uruar që të jeni të lumtur e të bashkuar dhe të festoni me familjarët, miqtë dhe me më të dashurit tuaj, me të mirat dhe begatitë që ua ka dhuruar Zoti. “Në këtë ditë të veçantë, pas përfundimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, le të shtrijmë dorën e solidaritetit e të mirëkuptimit në mes vete, le të përkujtojmë dhe le të lutemi për të gjithë ata që nuk janë në mesin tonë, por që me punën, përkushtimin dhe sakrificën e tyre, bënë që ne sot të jetojmë dhe të shënojmë të lirë festat dhe gëzimet tona”, thuhet në urimin e kryetarit të komunës së Vitisë Sokol Haliti me rastin e Festës së Fitër Bajramit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*