Simbolikisht shenohet dita Europes në Viti

Spread the love

Me shpalosjen e kubzes e cila simbolizon ngjyren e europes, sot në Viti u shenua dita e Europës.

Shpalosjen e saj e bënë Hasan Aliu nënkryetar i kk Viti dhe Milot Lala drejtor i kulturës në këtë qytet.

Para te pranishmive me nji fjal rasti nenkryetari Aliu pasi uroi këtë dite, tha se synim i yni është qe sa më parë te jemi në familjen Europiane dhe në organizaten e kombeve te bashkuara .Art Lajm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*