Notre Dame, një ditë pas zjarrit

Spread the love

Notre Dame, një ditë pas zjarrit

Gazeta Express 
16 Prill 2019

Parisianët janë zgjuar sot për të parë atë se çfarë ka mbetur nga zjarri masiv në katedralen e Notre Dame.

Zjarri u vu nën kontroll pas rreth nëntë orësh, duke shpëtuar vetëm struktura e saj.

Presidenti francez Emmanuel Macron u zotua të rindërtojë katedralen e shekullit të 12-të, duke e përshkruar incidentin si një “tragjedi të tmerrshme”. Qindra miliona euro tashmë janë premtuar. 

Fotot që u publikuan sot nga brenda dhe jashtë katedrales tregojnë dëmet e shkaktuara nga zjarri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*