Dëmtohet përmendorja e veprimtarit Zenel Hajdini në fshatin Ramjan (Foto)

Spread the love

Dëmtohet përmendorja e veprimtarit Zenel Hajdini në fshatin Ramjan (Foto)

Persona të panjohur kanë dëmtuar përmendoren e heroit të popullit, Zenel Hajdini, në fshatin Ramjan të Vitisë.

EVSB e Vitisë ka dënuar këtë veprim dhe kërkon nga Policia të hetohet rasti.


” Monomentet e luftës së dytë Botërore janë të një rëndësie të veçantë, dhe sigurisht paraqesin histori, dhe janë të mbrojura edhe nga Shteti”, thuhet në reagimin e EVSB.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*