Sot vihet gurthemeli i Muzeut të gjenocidit serb “Bllaca ’99”

Spread the love

Sot vihet gurthemeli i Muzeut të gjenocidit serb “Bllaca ’99”


10 Prill 2019

Sot bëhet vënia e gurthemelit të Muzeut të gjenocidit serb “Bllaca ’99”, në fshatin me të njëjtin emër të komunës së Hanit të Elezit.

“Në kujtim të eksodit të ‘99-ës dhe të rënëve për liri, dëshmorëve dhe të zhdukurve, Zyra e Kryeministrit organizon ceremoninë e vënies së gurthemelit të Muzeut të gjenocidit serb “Bllaca ’99”, thuhet në njoftimin e zyrës për informim të kryeministrit

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*