Ftesë për Protestë

Spread the love

– Njoftohen banorët e fshatit Drobesh se me daten 05.03.2019, të premten do të mbahet një protestë paqësore. Protesta do të zhvillohet në rrugën kryesore (afër marketit Ela dhe xhamijës së fshatit).
Protesta fillon në ora 13:30 dhe zgjat deri ora 14:00, gjatë kësaj kohe nga banorët e fshatit do të parashtrohen kërkesat dhe nevojat të cilat i takojnë fshatit Drobesh me ligj : Ndriqimi dhe trotuari në rrugën kryesore, të vendosën barriera me vibrim, si dhe ndërtimi i një ishulli në mes të rrugës ku edhe ndodhi aksidenti i fundit me fatalitet i cili nuk është se po përdorët si rast për ndonjë përfitim, por sepse tash e 5 vite këto kërkesa kanë qenë premtime të pushtetarëve dhe nuk janë realizuar asnjiherë.
Organizatoret si dhe Këshilli i fshatit do ti bëjë të gjitha pregatitjet për mbajtjen e kësaj proteste sa më paqesore prandaj ju lusim që të dilni masivikisht në protest ditën e premte ..

Këshilli i fshatit Drobesh.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*