Mjekët e rinj protestojnë në Gjilan, kërkojnë punë

Spread the love

Mjekët e rinj protestojnë në Gjilan, kërkojnë punë

Një grup i mjekëve të rinj të cilët janë të papunë kanë protestuar para objektit të komunës së Gjilanit duke kërkuar që të sistemohen në sistemin shëndetësor.

Ata kanë deklaruar se punësimi në sistemin shëndetësor në komunën e Gjilanit është bërë i pamundur ngase pushteti komunal është interesuar për rehatimin e militantëve partiak dhe familjarëve të tyre, raporton Koha Ditore.

Ata kanë deklaruar se si mjek të përgjithshëm kërkojnë zgjidhje dhe se kanë kërkuar nga komuna që të bëjë sistemimin e tyre në kuadër të Qendrës së Mjekësisë Familjare.

Ata kanë deklaruar se nuk po krijohen kushtet për punësim për kuadrat e reja dhe se ata po presin nga komuna që të ofrojë një zgjidhje për këtë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*