Filloi festivali “Flakadanit i Karadakut 2019”

Spread the love
Fotografia e Komuna e Vitisë   Komuna e Vitisë    24.03.2019

Filloi festivali “Flakadanit i Karadakut 2019”

Në kuadër të Manifestimit tradicional kulturor e sportiv “Flakadani i Karadakut 2019” sonte në Viti është hapur edicioni i 18 i festivalit të Shoqërive dhe Ansambleve të këngëve dhe valleve. Hapjën e këtij festivali e ka bërë Drejtori për Kulturë, Rini dhe Sport, Milot Lala kurse në natën e parë të këtij festivali që ka karakter garues janë paraqitur 4 ansamble garuese: Shoqëria Kulturore Artistike “Teuta” nga Lozana e Zvicrës, Ansambli i Këngëve e Valleve “ Xheladin Zeqiri” Tetovë, Ansambli i Këngëve dhe Valleve” Hasan Prishtina” Vushtrri dhe Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Ibe Palikuqi”-Shkup. Ndërkaq jashtë konkurrencës janë paraqitur Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Kemajl Azizi” nga Vitia dhe Ansambli “Nakem” nga Bursa e Turqisë.

Fotografitë: Mustafë Mehmeti-ZIMP-Komuna e Vitisë

Fotografia e Komuna e Vitisë
Fotografia e Komuna e Vitisë
Fotografia e Komuna e Vitisë
Fotografia e Komuna e Vitisë

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*