Deputetët e Anamoravës bëhen bashkë në një debat me qytetarët e Vitisë

Spread the love

Deputetët e Anamoravës bëhen bashkë në një debat me qytetarët e Vitisë

Në premten në Viti do të mbahet një debat i qytetarëve të Vitisë me deputetët e rajonit të Anamoravës.

Në njoftimin e organizatorëve, thuhet se debati mbahet në kuadër të projektit “Rritja e pjesëmarrjes, transparencës dhe llogaridhënies në Kosovë”, financuar nga Fondi për Demokraci i Kombeve të Bashkuara.

Ftohet qytetarët që të marrin pjesë dhe të shprehin pikëpamjet e tyre të zgjedhurve të popullit lidhur me temat që ata i preokupojnë.

Njoftimi i plotë:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*