Qeriqi: Kryeministër, na zhgënjeve

Spread the love

Qeriqi: Kryeministër, na zhgënjeve

Të premten është bërë e ditur se pagesa e pensioneve është proceduar me rritje, por kjo nuk ka ndodhur edhe me kategoritë e dala nga lufta e UÇK-së.

Për këtë ka reaguar përmes një postimi në Facebook ish luftëtari i UÇK-së, Xhevdet Qeriqi, që është edhe kryetar i Këshillit për Mbrojtjen e Luftëtarëve të UÇK-së.

“Kryeministër,  ne si luftëtarë a nuk e merituam të paktën një euro ngritje të pensioneve a. Kemi besuar dhe shpresuar shumë tek ju, mirëpo kësaj here na ke zhgënjyer”, ka shkruar Qeriqi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*