Thaçi e heq nga përdorimi vulën e ideuar nga Presidenti Ibrahim Rugova

Spread the love

Thaçi e heq nga përdorimi vulën e ideuar nga Presidenti Ibrahim Rugova

Thaçi e heq nga përdorimi vulën e ideuar nga Presidenti Ibrahim Rugova

Vula presidenciale e ish-presidentit historik, Ibrahim Rugova, është hequr nga dekoratat dhe komunikimet me ndërkombëtarë qysh kur në krye të Presidencës ka ardhur Hashim Thaçi.

Ndonëse vula me flamurin dardan ende qëndron në krye të ueb-faqes zyrtare të Presidencës dhe në komunikata të dërguara mediave, ajo nuk figuron edhe në letrën zyrtare të Thaçit dërguar presidentit amerikan, Donald Trump, por as në çmimet dhe dekoratat që ua ka ndarë personaliteteve të ndryshme kohët e fundit.

Vula e ish-presidentit Rugova e cila ishte dizajnuar qysh në vitin 1992 ku për bazë e ka flamurin dardan, është hequr edhe nëpër aktivitetet e presidentit të tanishëm.

Vula e presidentit Rugova nuk është më nëpër të gjitha modelet e dekoratave, mirënjohjet, medalje, çmimet dhe titujt e nderit që shpërndan presidenti Hashim Thaçi kohëve të fundit, shkruan Indeksonline.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*