Në Merdar kolona dhe pritje më të gjata (raporti online për pritjet në kufi)

Spread the love

Në Merdar kolona dhe pritje më të gjata (raporti online për pritjet në kufi)

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, sot ka njoftuar se pritja për të hyrë në Kosovë nga pika kufitare me Serbinë në Merdar është një orë deri në një orë e gjysmë.

Kolona të veturave deri në 400 metra janë regjistruar në hyrje të pikës kufitare Merdar. Për të hyrë nga Merdari duhet pritur 60-90 minuta, kurse në pikat tjera pritjet janë deri në 5 minuta si për të hyrë në Kosovë, ashtu edhe për të dalë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*