Fajon kritikon Serbinë: Nuk është shteti që dua ta shoh në BE

Spread the love

Fajon kritikon Serbinë: Nuk është shteti që dua ta shoh në BE

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Tanja Fajon ka kritikuar Serbinë.

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Tanja Fajon ka kritikuar Serbinë pas sulmeve ndaj atyre që mendojnë ndryshe dhe zërave kritik ndaj Qeverisë.

Ajo për “Radio Evropa e Lirë” ka thënë se “Kjo nuk është Serbia që dua ta shoh në Bashkimin Evropian (EU)”. Ajo ka thënë se e kritikon Serbinë sepse dëshiron ta sheh më mirë,

“Nuk e mendoj vetëm unë por edhe shumë kolegë nga institucionet evropiane që shumë qartë i përcjellin këto porosi. Ekziston një dallim i madh mes asaj që Serbia ka realizuar në lidhje me reformat në rrugën drejt Bashkimit Evropian për dallim nga realiteti në atë shtet”, theksoi ajo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*