Këto janë fshatrat e Vitisë që s’do të kenë rrymë nesër

Spread the love

KEDS-i njofton se gjatë ditës së nesërme do të ketë reduktime në disa zona të Komunës së Vitisë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.12.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stubull, Vërbovc, Gërnçar, Podgorc, gurthysi-MISINI, gurthysi-Bentakosi i Ri, gurthysi-Mogillte, fabrika – Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Konzolla metalike 10 kV për SHB 12/1000.

2.

Më 12.12.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 09:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Beguncë, Lubishtë, Shosharë, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Konzolla metalike 10 kV per SHB 12/315./PlusTV/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*