I mërzitur nga trafiku i ngarkuar, ngjitet në kabllot elektrike

Spread the love

I mërzitur nga trafiku i ngarkuar, ngjitet në kabllot elektrike

Shpesh herë njerëzit mërziten nga trafiku i ngarkuar.

Por një person duket se assesi nuk ka qetësuar veten dhe nuk ka hezituar që të gjejë një mënyrë për t’u larguar nga trafiku i ngarkuar në Vietnam.

Një këmbësorë i frustruar, u ngjit lartë në kabllot elektrik, në mënyrë që të mos ngujohej në trafik, transmeton Indeksonline.

Ai filloi të ngjitej në kabllot e energjisë elektrike, si një përpjekje për të kaluar rrugën.Njeriui cili duket të ketë qenë për ngut, manovroj ngjashëm me ‘Siperderman’ në mes të ajrit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*