Ceca futet në Kosovë përmes pikës kufitare në Jarinjë, askush nuk e pengon

Spread the love

Ceca futet në Kosovë përmes pikës kufitare në Jarinjë, askush nuk e pengon

Ceca futet në Kosovë përmes pikës kufitare në Jarinjë, askush nuk e pengon

Këngëtarja serbe, Svetlana Razanatovic e njohur si Ceca, sipas mediumit serb ‘Tv Prva’, është futur në territorin e Republikës së Kosovës përmes pikës kufitare në Jarinje, pa asnjë problem,

Ajo është futur në Kosovë edhe përkundër thirrjeve të ministrit të Kulturës , Kujtim Gashi, që ajo të mos lejohet të futet në Kosovë, megjithatë një gjë e tillë nuk ka ndodhur.

Ajo do të mbajë një koncern ë qendrën studentore në veri të Mitrovicës, si pjesë e protestës kundër taksës 100 për qind  të vendosur ndaj produkteve serbe.

Autoritete e Kosovës më herët ua kishin ndaluar hyrjen në Kosovë, basketbollistëve të klubit të Partiazanit, dhe zëvendës drejtorit të ashtuquajturës ‘Zyra për Kosovën’./GazetaExpress/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*