Haradinaj: S’ka asnjë dilemë, ushtria votohet më 14 dhjetor

Spread the love

AKTUALE

Ramush Haradinaj

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka bërë të ditur edhe njëherë se Ushtria e Kosovës do të votohet më 14 dhjetor.

Ai ka thënë se qëndrimi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për ushtrinë, është për stabilitet në rajon. Haradinaj këto komente i bëri gjatë vizitës në KEK.

“NATO është organizatë e vendeve të sigurisë, dhe mendimi njërit anëtar të NATOS nuk kthehet në vendim të NATO-s, vendimet merren kur të gjithë janë dakord. Neve nuk na pengon puna me NATO-n, pra nëse kjo është një kërkesë nuk aprovohet nga të tjerët nuk ndryshon asgjë. Qëndrimi i SHBA-ve është për më shumë stabilitet në Kosovë dhe rajon. S’ka asnjë dilemë se Ushtria e Kosovës votohet më 14 dhjetor”, ka deklaruar Haradinaj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*