KEK nuk merr përgjegjësi për reduktimet e rrymës

Spread the love

Korporata Elektroenergjetike e Kosovës (KEK) thotë se është duke operuar me 400 Megavat për orë dhe se nga dita e mërkure “Njësia A4” e termocentralit “Kosova A” është jashtë funksionit.

KEK me anë të një njoftimi për media thotë se është duke prodhuar me tri blloqe, ndërsa sipas tyre, operatorët e licencuar në treg janë të obliguar ta sigurojnë sasinë tjetër të energjisë nga importi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*